Numerologi - Nyheter, tankar och annat

Kända människor som praktiserar Numerologi

Numerologi har inte alltid varit populärt, åtminstone inte öppet erkänt. Nuförtiden har även kändisar gått ut med att de utövar det och är inte blyga när det gäller att erkänna det. Varför ska de vara det? Varje person som lever på jorden bör följa sin egen väg i livet. Om numerologi hjälper oss att förstå oss själva bättre eller ens lära oss vilka förändringar som kan rekommenderas i livet, varför ska vi inte dra nytta av det?

Alltfler kändisar pratar med passion om hur de har kontakt med numerologer i deras egna försök att upptäcka så mycket som möjligt om sig själva.

Låt oss kika på några av de kändisar som är kända över hela världen och deras numerologiska insikter.

Julia Roberts

Julia är definitivt en sökare av förenkling av livet. Hon är mer än medveten om sig själv och sin roll i världen som en andlig varelse. Hon följer en livsstils-stig med frågor från det okända. Att hitta lösningar är i hennes fall ett konstant mål.
Allt som allt, dessa är de verkliga hemligheter av hennes livsstil enligt numerologi och hon är väl medveten om detta.

Rihanna

Har du någonsin trott att Rihanna är ett fan av numerologi? Låt oss se vad hennes namn betyder i termer av numerologi för att få mer insikter om hennes personlighet.
Hon är begåvad och även hennes namn bevisar det. Kreativitet är hennes huvudsakliga tillgång. Detta är hennes sanna livsväg.

Jessica Alba

Vad tror du att numerologi har i beredskap för Jessica Alba? Hon har en stor potential att bli en värdefull andlig rådgivare. Hon är en av de få som har ett av de speciella dubbeltalen. 33 är lika stor och viktig som 11 i numerologi. Framgång och en djup förståelse av den andliga världen är vad numerologi ser i hennes namn.

Keira Knightley

Keira är stolt medlem av 1. Hon kom till den här världen med fantastisk beslutsamhet att uppfylla sitt livs syfte. Hennes driv är det som gör oss ivriga att gå framåt och möta nya utmaningar. Hon är född som en pionjär. Hennes sinne är hennes största tillgång.

Leonardo di Caprio

Leonardo är stolt bärare av livsväg 7. Att söka sanningen är ett av hans huvudsyften. Han är andlig och han vet det. Hans livsväg är det levande beviset på detta. Leonardo di Caprio är en hängiven personlighet när det gäller numerologi. Han gillar att utforska nya saker och sätt att hitta riktiga svar på hans livsfrågor.

Celine Dion

Vad tror du är hennes magiska nummer? 3 är svaret. Hennes existens är baserad på livsväg 3. Hon är väldigt kreativ och kan lätt uttrycka sig själv. Hon är i samma kategori som många kända skådespelare, författare och musiker. Talang är deras främsta tillgång, men de är också mycket intelligenta och har inte något emot att engagera sig i smarta samtal med andra människor.

Numerologi har tidigare haft svårt att accepterats, men kanske berodde det på att det visade personlighetsdrag som en del av oss ännu inte var redo att acceptera. Men många har nu blivit alltmer upplysta och mer säkra på sig själva, så att vi kan låta livets verkliga väg visa sig med stöd av bokstäver och siffror.

Appearance
Layout
Element Style
Accent Color